Välkommen till Omnicit

Vi är specialister på digital infrastruktur med stor passion för automatisering, säkerhet och utbildning. Vi skapar mervärde och trygghet så er verksamhet kan fokusera på det ni är bäst på.

2018-11-06

Omnicit byter lokaler till Brewhouse! I centrala Göteborg ligger Kulturfabriken Brewhouse. Här möts rå industrimiljö med glittrande kristall, entreprenörskap och företagande. - En unik mötesplats för framtiden!

2018-09-17

Första partnerskapet för Omnicit! ZervicePoints plattform möjliggör att vi kan förverkliga vår uppgift om att frigöra tid genom automation så alla kan innovera, Automation to Innovation!

2018-10-25

Vi är jättestolta att presentera vår utmärkelse Kreditvärdig från UC. Att få denna utmärkelse innan bolagets ett årsdag visar att vi gör rätt för oss men självklart stannar vi inte här, resan fortsätter!

2018-10-16

Omnicit hälsar William Anséhn varmt välkommen! William kommer komplettera vårt specialistteam med expertkunskaper inom deployment och identity.

2018-09-28

Omnicit tar nästa steg i strategiska partnerskap. Utmärkelsen Microsoft Silver partner i Small & Midmarket Cloud Solutions och Collaboration and Content visar tydligt vårt egagemang för en digitaliserad infrastruktur.