Innovation to Automation

Vi är en uppskattad IT-partner som bygger relationer, arbetar smart och vill förenkla vardagen. Med stor passion för automatisering, säkerhet och utbildning hjälper vi er verksamhet att nå framgång och växa i denna ständiga digitaliserade värld.

Konsulter

Med erfarenhet och professionalism använder vi väl beprövade principer för IT-hantering, tjänster och teknik för att förbättra prestanda, service och stöd till våra kunder. Alla konsulter på Omnicit har lång och bred erfarenhet av digital infrastruktur och IT-projekt. Med stor passion för automatisering, utbildning och säkerhet kommer vi alltid verka för våra kunders bästa.

Vi har levererat IT-tjänster och projekt åt små till stora företag inom och utom Sveriges gränser. Vi har även mångårig erfarenhet av att leverera tjänster som ingår i en outsourcad IT-verksamhet.

Marcus Mattsson

Senior IT specialist med ett stort engagemang och ett högt ansvarstagande. Van att både skapa IT-miljöer och förverkliga svåra projekt.
Läs mer »

Philip Haglund

Serviceminded och självgående lösningsarkitekt med många lyckade projekt bakom sig. Genuint intresse för automatisering och utbildning.
Läs mer »

Core values

Customer
I vårt beslutsfattande prioriterar vi vad som är bäst för våra kunder.
Best practice
För att vara standardiserad, skalbar och kunna ge högklassig service följer vi best practice.
Security
Trygghet till information och tjänster är en grundläggande del i vår leverans.
Innovation
Vi premierar innovation för att kunna möta morgondagens behov med grön och säker IT.
Automation
Att jobba smart och automatisera är en naturlig del i vår vardag.
Education
Med dagens takt av digitalisering så krävs det att hela verksamheten är med. Utbildning till användare som IT-proffs är en omtyckt service som erbjuds.
CoreValues