Automation to Innovation

Vi är en relationsskapande IT-partner som arbetar smart och vill förenkla vardagen. Med stor passion för automatisering, säkerhet och utbildning hjälper vi er verksamhet att nå framgång och växa i denna ständiga digitaliserade värld.

Konsulter

Alla konsulter på Omnicit har lång och bred erfarenhet av digital infrastruktur och IT-projekt. Vår erfarenhet och professionalism kommer göra skillnad för er verksamhet där vi med väl beprövade principer förbättrar prestanda och er möjlighet till framgång.

Vi har levererat IT-tjänster och projekt åt små till stora företag inom och utom Sveriges gränser. Vi har även mångårig erfarenhet av att leverera tjänster som ingår i en outsourcad IT-verksamhet.

Marcus Mattsson

Senior IT konsult med ett stort engagemang och ett högt ansvarstagande. Van att både skapa och förvalta IT-miljöer oavsett teknikområde.
Läs mer »

Ditt Namn?

Vi söker ständigt efter innovativa och nya spännande medarbetare. Vet du med dig att du kommer göra skillnad för oss, våra kunder eller vårt samhälle, tveka inte att kontakta oss!
Läs mer »

Philip Haglund

Serviceminded och självgående lösningsarkitekt med många lyckade projekt bakom sig. Genuint intresse för automatisering och utbildning.
Läs mer »


Partner

Vårt ledord "Automation to Innovation" innebär att vi vill att alla skall få möjlighet att innovera och kunna fokusera på det man är bäst på. Våra partners möjliggör denna resa och vi letar ständigt efter starka relationer för framtida partnerskap.

Solution PartnerSolution Partner

ZervicePoint

Microsoft Partner

Vår leverans

Medarbetare
Vi värnar alltid om våra kunder och deras behov när vi översätter de till digital infrastruktur. Men det är framförallt våra medarbetare som står i fokus, för det är dom som kommer att ta hand om dig och dina medarbetare.
Utveckling
Att utveckla talang som kund är en av våra viktigaste uppgifter. Vi vill inte stå stilla och vara sist på bollen, vi drivs att av gå framåt. Kort och gott, utvecklas vi inte så avvecklas vi.
Automation
Vår uppgift om att frigöra tid för alla möjliggör vi genom att alltid tänka ett steg längre och sedan automatisera på ett smart sätt. Vi måste gå ifrån manuella steg för att kunna utvecklas och fokusera på det vi är bäst på.
Innovation
Vi uppmuntrar innovation och nytänk dels för våra medarbetare men framförallt för våra kunder. För att kunna morgondagens behov med grön och säker IT kräver det nya visioner och tankesätt.
Utbildning
Med dagens takt av digitalisering så krävs det att hela verksamheten är med. Att utbilda både användare som IT-proffs krävs för att inget skall hamna mellan stolarna.
Säkerhet
Vi är inte bättre än den svagaste länken. Våra kunder skall känna en trygghet både till sin leverans men framförallt för sitt data. Att ständigt förbättra och applicera modern teknik är ett måste.
CoreValues